Deprem Son Dakika - Deprem sonrası Ä°zmir'de son durum havadan görüntülendi - Akdeniz'de richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Tavlı, i̇lk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok. dedi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Daki̇ka daki̇ka son depremler i̇çi̇n tiklayiniz · afad son depremler. Afad'dan alınan bilgilere göre ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem . Depremden 12 dakika sonra ise bu kez aynı bölge 3,8 ile sallandı.

Daki̇ka daki̇ka son depremler i̇çi̇n tiklayiniz · afad son depremler. GÖKÇE KIRGIZ'IN AÇIKLAMASI MÃœZÄ°K SEKTÖRÃœNÃœ ÇILDIRTACAK
GÖKÇE KIRGIZ'IN AÇIKLAMASI MÜZİK SEKTÖRÜNÜ ÇILDIRTACAK from i.azonceoldu.com
Tavlı, i̇lk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok. dedi. Depremden 12 dakika sonra ise bu kez aynı bölge 3,8 ile sallandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı' . Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Antalya ve çevresinde de hissedildi: Afad, deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı.

Deprem, datça merkezi yanı sıra mahallelerin de de hissedildi.

Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Akdeniz'de richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Daki̇ka daki̇ka son depremler i̇çi̇n tiklayiniz · afad son depremler. Afad'dan alınan bilgilere göre ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem . Afad, deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı. Tavlı, i̇lk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok. dedi. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, datça merkezi yanı sıra mahallelerin de de hissedildi. Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Antalya ve çevresinde de hissedildi: Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı.

Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Antalya ve çevresinde de hissedildi: Afad'dan alınan bilgilere göre ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem . Afad, deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Tavlı, i̇lk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok. dedi. Buse Ä°skenderoÄŸlu: 1999 depreminden evimiz yıkıldı
Buse İskenderoğlu: 1999 depreminden evimiz yıkıldı from foto.haberler.com
Afad, deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremden 12 dakika sonra ise bu kez aynı bölge 3,8 ile sallandı. Tavlı, i̇lk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok. dedi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Deprem, datça merkezi yanı sıra mahallelerin de de hissedildi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm .

Depremden 12 dakika sonra ise bu kez aynı bölge 3,8 ile sallandı. Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Antalya ve çevresinde de hissedildi: Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı' . Akdeniz'de richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Daki̇ka daki̇ka son depremler i̇çi̇n tiklayiniz · afad son depremler. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Afad, deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı. Deprem, datça merkezi yanı sıra mahallelerin de de hissedildi. Tavlı, i̇lk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok. dedi.

Antalya ve çevresinde de hissedildi: Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Afad'dan alınan bilgilere göre ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem . Depremden 12 dakika sonra ise bu kez aynı bölge 3,8 ile sallandı. Akdeniz'de richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Antalya ve çevresinde de hissedildi: MMO Elazığ Åžube BaÅŸkanı: Deprem kentsel dönüşüm için bir
MMO Elazığ Şube Başkanı: Deprem kentsel dönüşüm için bir from i.sozcu.com.tr
Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı. Deprem, datça merkezi yanı sıra mahallelerin de de hissedildi. Afad'dan alınan bilgilere göre ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem . Daki̇ka daki̇ka son depremler i̇çi̇n tiklayiniz · afad son depremler. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı' .

Deprem, datça merkezi yanı sıra mahallelerin de de hissedildi.

Afad'dan alınan bilgilere göre ege denizi'nde i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem . .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Deprem, türkiye'de de geniş bir alanda hissedildi. Daki̇ka daki̇ka son depremler i̇çi̇n tiklayiniz · afad son depremler. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm . Deprem, datça merkezi yanı sıra mahallelerin de de hissedildi. Akdeniz'de richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de antalya'nın kaş ilçesi açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana . Afad, deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı' . Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. Tavlı, i̇lk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluk yok. dedi.

Deprem Son Dakika - Deprem sonrası Ä°zmir'de son durum havadan görüntülendi - Akdeniz'de richter ölçeğine göre 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Bingöl'de 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yunanistan'ın girit adası, şiddetli bir depremle sarsıldı. .(yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Daki̇ka daki̇ka son depremler i̇çi̇n tiklayiniz · afad son depremler. Siirtin kurtalan ilçesinde saat 08.45te 5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği aktarıldı.